A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Буської міської ради "Буська центральна районна лікарня"

Хліб пшеничний (ДК 021:2015: 15810000-9 - Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби; ДК 021:2015: 15811100-7 - Хліб)

Дата: 11.01.2023 11:36
Кількість переглядів: 65

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення .

 

       Закупівлі товару за предметом- Код за  Хліб пшеничний (ДК 021:2015: 15810000-9 - Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби; ДК 021:2015: 15811100-7 - Хліб) за номером оголошення UA-2023-01-11-002968-a

                                                                       

                                                                      ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

 

Продукт

Характеристика

Хліб пшеничний

Хліб овальний або круглий, вищого та першого ґатунків, в індивідуальній упаковці, свіжий, доставляти  у заклад рано вранці.

Зовнішній вигляд повинен відповідати хлібній формі, в якій проводиться випічка  з дещо випуклою верхньою кіркою. Форма округла, овальна чи подовжено - овальна, не розпливчаста без притиска. Поверхня без великих тріщин і підривів, з наколами або надрізами, або без них у відповідності з технічним описом. Колір: від світло – жовтого.  Хліб повинен бути пропечений не вологий на дотик. Еластичний, після легкого натиснення пальцями м'якуш повинен приймати початкову форму.  Без грудочок та слідів непромісу. Пористість  розвинена без пустот і ущільнень.  Смак повинен бути властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку. Запах: властивий даному виду виробу, без стороннього запаху. Продукти харчування повинні відповідати умовам ДСТУ та іншій нормативно-технічній  документації, що підтверджується сертифікатом якості виробника. Товари, що постачаються повинні мати необхідні копії сертифікатів якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України

 

                Надавати товарно-транспортну накладну, посвідчення про якість чи декларацію виробника.

За наявністю сертифікатів якості та відповідності, експертними висновками державної санітарно-епедіміологічної експертизи на відповідність: за показниками мікробіологічної безпеки; за містом пестицидів, токсичних елементів, фізико-хімічним показникам.

 

         Оплата товару: Оплату за поставлені товари буде проведено бюджетними коштами з відповідного рахунку Державного казначейства України. Розрахунки проводяться шляхом перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок Учасника. Замовник розраховується за поставлений предмет закупівлі на умовах відстрочки платежу на термін до 7 робочих днів. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за поставлений предмет закупівлі здійснюється протягом 10 банківських днів з дня отримання бюджетного призначення на фінансування закупівлі на реєстраційний рахунок Замовника. Усі розрахунки проводяться у безготівковому вигляді за формою платіжного доручення.

Вимоги до транспортування: для транспортування предмету закупівлі повинен бути виділений спеціалізований транспорт, який повинен пройти дезінфекційну обробку, бути чистим, в справному стані, кузов машини повинен мати гігієнічне покриття, що легко піддається мийці.

Водій – експедитор або експедитор зобов’язаний мати при собі особисту медичну книжку та спецодяг, суворо дотримуватися особистої гігієни та правил транспортування харчових продуктів.

Транспортні витрати: за рахунок Учасника.

Тара, упаковка, маркування: поставка предмету закупівлі здійснюється в упаковці, придатній для його транспортування і такій, що відповідає встановленим в Україні стандартам або технічним умовам, і забезпечує, за умови належного поводження з вантажем, захищеність предмету закупівлі під час транспортування і збереження.

Маркування харчових продуктів повинно містити обов’язкову інформацію, що визначена в «Технічному регламенті щодо правил маркування харчових продуктів».

Маркування наноситься на етикетку, ярлик, поверхню споживчої або транспортної тари способом, який забезпечує чіткість читання.

 Якість та безпечність предмету закупівлі: якість предмету закупівлі повинна відповідати встановленим в Україні стандартам або технічним умовам. Предмет закупівлі не повинен містити ГМО. Кожна партія предмету закупівлі має супроводжуватися документами (накладними; рахунками; документами, які засвідчують якість, безпеку та походження предмету закупівлі).

 Приймання товару по кількості здійснюється відповідно до товаросупровідних документів, по якості – відповідно до документів виробника, що засвідчують його якість. Приймання товару оформлюється видатковими накладними, які підписуються матеріально-відповідальними особами сторін.

             Розрахунок очікуваної вартість предмета закупівлі,проведено за результатами моніторингу цін на вказані позиції предмету закупівлі на інтернет-ресурсах, враховуючи наказ за № 275 від 18 лютого 2020 року «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з змінами внесеними наказом № 649 від 07.04.2020 року № 649 «Про внесення змін до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень