A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Буської міської ради "Буська центральна районна лікарня"

Закупівля - ДК 021:2015: 33690000-3 — ЛІКАРСЬКІ ЗАСОБИ РІЗНІ (ДК 021:2015: 33696000-5 - Реактиви та контрастні речовини)

Дата: 20.01.2023 15:45
Кількість переглядів: 42

Замовник: КНП «Буська ЦРЛ»                                                                                                                                                                                                                             

Код ЄДРПОУ: 01997633

Адреса: м. Буськ вул. Львівська, 77

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  ДК 021:2015: 33690000-3 — ЛІКАРСЬКІ ЗАСОБИ РІЗНІ (ДК 021:2015: 33696000-5 - Реактиви та контрастні речовини)

Очікувана вартість та/або розмір бюджетного призначення – 662 648.00 грн. з ПДВ

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-20-011914-a

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - Якісні та технічні характеристики заявленої кількості товару визначені з урахуванням реальних потреб підприємства та оптимального співвідношення ціни та якості.

Технічні і якісні характеристики даного предмету закупівлі враховані в технічній специфікації до тендерної документації (Додаток 3).

очікуваної вартості закупівлі - Замовником проаналізовано інформацію про ціни з таких джерел:

- інтернет;

- цінових пропозицій постачальників

   Додаток №3 до Тендерної документації

 

 

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

 

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерної пропозицій документи, які підтверджують відповідність пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, а саме:

 

1) Надати завірену копію декларації або копію документів, що підтверджують можливість введення в обіг та/або експлуатацію (застосування) медичного виробу за результатами проходження процедури оцінки відповідності згідно вимог технічного регламент.

2) Термін придатності товару на момент поставки Покупцю повинен становити не менше 80 % від терміну придатності визначеного виробником. Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати гарантійний лист щодо терміну придатності товару.

3) З метою запобігання закупівлі  фальсифікатів та отримання гарантій на своєчасне постачання товару у кількості та якості, яких вимагає документація, якщо учасник не є виробником предмету закупівлі відповідно до умов цієї тендерної документації, такий учасник повинен надати гарантії можливості поставки предмета закупівлі у кількості, якості, термінами придатності, визначені цією тендерною документацію та тендерною пропозицією учасника торгів. У якості таких гарантій учасник надає: оригінал гарантійного (авторизаційного) листа виробника(ів) (представництва, філії виробника, дистриб’ютора, дилера, заявника - якщо їх відповідні повноваження поширюються на територію України. Гарантійний лист повинен включати: назву замовника, учасника, назву предмету закупівлі згідно оголошення, номер закупівлі у системі PROZORRO.

4) В разі подачі еквіваленту товару, що запропонований Замовником в медико-технічних вимогах, учасник подає порівняльну характеристику запропонованого ним товару та товару (порівняльна таблиця з вимогами Замовника та пропозицією Учасника), що визначена в МТВ з відомостями щодо відповідності вимогам Замовника, а також підтверджуючі документи (сертифікати якості), які свідчать про те, що Учасником запропонований еквівалент товару.

ДК 021:2015: 33690000-3 — Лікарські засоби різні (ДК 021:2015: 33696000-5 - Реактиви та контрастні речовини)

Код за НК 024:2019

Найменування товару

Медико-технічні вимоги

Од. виміру

К-ть

1

 

52861

Множинні аналіти газів

крові/гемоксиметрія/

електроліти IVD, реагент

Розчин стандарту А

 

Фасування: Р1 - 250 мл.

Розчин стандарту має бути призначеним для аналізатора електролітів серії SINO. До розчину повинні входити неорганічні компоненти у відповідних концентраціях: K (4 ммоль/л), Na (140 ммоль/л), Cl (100 ммоль/л), Ca (1,25 ммоль/л). Реагент при кімнатній температурі (2 - 30 ℃) має залишатися  стабільним не менше 24 місяців.

набір

22

2

52861

Множинні аналіти газів

крові/гемоксиметрія/електроліти IVD, реагент

Розчин стандарту В

 

Фасування: Р1 - 250 мл.

Розчин стандарту має бути призначеним для аналізатора електролітів серії SINO. До розчину повинні входити неорганічні компоненти у відповідних концентраціях: K (8 ммоль/л), Na (110 ммоль/л), Cl (70 ммоль/л), Ca (1,25 ммоль/л). Реагент при кімнатній температурі (2 - 30 ℃) має залишатися  стабільним не менше 24 місяців.

набір

11

3

52861

Множинні аналіти газів

крові/гемоксиметрія/електроліти IVD, реагент

Детергент С

Фасування: Р1 - 100 мл.

Детергент С має бути миючим засобом для аналізатора електролітів серії SINO і призначеним для усунення білкових відкладень та інших забруднень. До його складу повинні входити: гіпохлорит натрію, поверхнево-активна речовина і консервант.

В оригінальній упаковці при температурі зберігання (2-30℃) розчин повинен залишатися стабільним протягом 30 місяців, а після відкриття не менше 60 днів.

набір

1

4

52861

Множинні аналіти газів

крові/гемоксиметрія/електроліти IVD, реагент

Детергент D

Фасування: Р1 - 100 мл.

Детергент D має бути миючим засобом для аналізатора електролітів серії SINO і призначеним для усунення білкових відкладень та інших забруднень. До його складу повинні входити: поверхнево-активна речовина і консервант.

В оригінальній упаковці при температурі зберігання (2-30℃) розчин повинен залишатися  стабільним протягом 30 місяців, а після відкриття не менше 60 днів.

набір

1

5

61165

Реагент для лізису клітин крові ІВД

Лізуючий реагент

 

Фасування: 1 л.

Повинен являти собою стабілізований і мікрофільтрований лізуючий реагент для стромолізу еритроцитів (RBC), кількісного визначення лейкоцитів (WBC), 3-складової диференціації лейкоцитів (LYM, MID, GRAN) і визначення концентрації гемоглобіну (HGB) в зразках крові людини на гематологічних аналізаторах Diatron.

Склад повинен відповідати: ПАР < 3,5%, буфери < 1%, консерванти < 0,5%, стабілізатори < 0,5%.

Загальний термін придатності - не менше 48 місяців. Термін придатності після відкриття контейнера - не менше 120 днів.

набір

22

6

46623

Розріджувач крові

Ділюент

 

Фасування: 20 л.

Повинен являти собою буферизований, стабілізований і мікрофільтрований електролітний розчин для автоматичного розведення зразків крові людини, якісного і кількісного визначення еритроцитів (RBC), лейкоцитів (WBC) і субпопуляцій лейкоцитів, тромбоцитів (PLT) і вимірювання концентрації гемоглобіну (HGB) на гематологічних аналізаторах Diatron. Склад повинен відповідати: хлорид натрію < 1,5%, буфери < 1%, консерванти < 0,5%, стабілізатори < 0,5%.

Загальний термін придатності - не менше 36 місяців. Термін придатності після відкриття контейнера - не менше 120 днів.

набір

29

7

63377

Засіб очищення приладу/аналізатора ІВД

Очищуючий розчин

 

Фасування: 1 л.

Повинен являти собою стабілізований і мікрофільтрований розчин детергенту для регулярного автоматизованого очищення, ополіскування та промивки капілярів, трубок і камер гематологічного аналізатора, видалення компонентів осаду крові і ліпопротеїнових відкладень на гематологічних аналізаторах Diatron.

Склад повинен відповідати: детергенти < 1%, буфери < 1%, консерванти < 0,5%, стабілізатори < 0,5%.

Загальний термін придатності - не менше 48 місяців.

Термін придатності після відкриття контейнера - не менше 120 днів.

набір

24

8

55866

Підрахунок клітин крові IVD, контрольний матеріал

Контроль гематологічний норма

 

Фасування: 6х3 мл.

Контроль, призначений для моніторингу значень на автоматичних та напівавтоматичних гематологічних аналізаторах імпедансного типу. Він також може бути використаний для ручного методу. In vitro діагностичний реагент, що складається з еритроцитів людини, змодельованих лейкоцитів і тромбоцитів ссавців, затриманих у плазмо-подібній рідині з консервантами.

Відкриті пробірки повинні бути стабільні протягом не менш як 14 днів.

флак

4

9

63377

Засіб очищення приладу/ аналізатора ІВД

Промивний розчин

 

Фасування: 100 мл.

Повинен являти собою стабілізований і мікрофільтрований концентрований гіпохлоритний розчин для інтенсивного окисного очищення, ополіскування та промивки капілярів, трубок і камер гематологічного аналізатора, видалення компонентів осаду крові і ліпопротеїнових відкладень на всіх гематологічних аналізаторах.

Склад повинен відповідати: детергенти < 1%, гіпохлорит натрію < 5%, гідроксид натрію < 0,5%, стабілізатори < 0,5%.

Загальний термін придатності - не менше 18 місяців.

Термін придатності після відкриття контейнера - не менше 120 днів.

набір

2

10

55981

Активований частковий тромбопластиновий час ІВД, набір, аналіз утворення згустку

Набір для визначення АЧТЧ

Фасування: 6х2 мл.

Набір повинен бути рідким, готовим до використання, призначеним для визначення активованого часткового тромбопластинового часу, а також факторів I, II, V, VIII, IX, X, XI та XI.

Кількість реагенту на 1 дослідження: не більш як 50 мкл.

Відкриті флакони повинні бути стабільні протягом не менш як 14 днів за температури 2-8°С.

Доступні межі інтерференцій: гемоглобін ≤ 3,4 г/л, тригліцериди  ≤ 10 ммоль/л, білірубін ≤ 240 мкмоль/л.

Точність у межах аналізу: CV<0,5%.

набір

15

11

30593

Кальцію хлорид. Реагент для аналізу утворення згустку IVD

Розчин кальцію хлориду

Фасування: 12х4 мл.

0,025М буферний розчин кальцію хлориду із консервантом.

Готовий до використання. Відкриті флакони повинні бути стабільні протягом не менш як 8 тижнів за температури 2-8°С.

набір

7

12

30591

Набір реагентів для вимірювання протромбінового часу (ПЧ) IVD

Набір для визначення ПЧ

Фасування:12х4 мл.

Набір повинен бути рідким, готовим до використання, призначеним для визначення протромбінового часу, а також факторів II, V, VII і X.

Кількість реагенту на 1 дослідження: не більш як 100 мкл.

Відкриті флакони повинні бути стабільні протягом не менш як 12 днів за температури 2-8°С.

Доступні межі інтерференцій: гепарин 0,75 ≤ МО/мл, гемоглобін ≤ 6,8 г/л, тригліцериди ≤ 8 ммоль/л, білірубін ≤ 270 мкмоль/л.

Точність у межах аналізу: CV<0,6%.

набір

20

13

55997

Фібриноген (фактор I) ІВД, набір, аналіз утворення згустку

Набір для визначення фібриногену

Фасування: 12х2 мл.

Набір повинен бути ліофілізованим, придатним для розчинення дистильованою водою, використання, призначеним для кількісного визначення рівнів фібриногену в плазмі методом Клауса.

Кількість розчиненого реагенту на 1 дослідження: не більш як 50 мкл.

Відкриті флакони повинні бути стабільні протягом не менш як 7 днів за температури 2-8°С.

Доступні межі інтерференцій: гепарин ≤ 2,0 МО/мл, гемоглобін ≤ 6,8 г/л, тригліцериди ≤ 10 ммоль/л, білірубін ≤ 340 мкмоль/л.

Точність у межах аналізу: CV<2,2%.

набір

20

14

55997

Фібриноген (фактор I) ІВД, набір, аналіз утворення згустку (розчин імідазолу)

Розчин імідазолу

Фасування: 12х15 мл.

Буферний розчин, що має бути придатним для розведення контрольного матеріалу, калібраторів та людських зразків при проведенні коагуляційних тестів на визначення ПЧ, фібриногену, Д-димеру, факторів.

Відкриті флакони повинні бути стабільні протягом не менш як 8 тижнів за температури 2-8°С.

набір

4

 

15

55996

Численні фактори згортання ІВД, набір, аналіз утворення згустку

Контрольна плазма

Фасування: рівень 1: 5х1 мл; рівень 2: 5х1 мл.

Контрольна плазма, що призначена для внутрішнього контролю якості системи вимірювання коагуляції, а саме для тестів на ПЧ, АЧТЧ, фібриноген, ТЧ та антитромбін ІІІ.

Реагент повинен бути отриманий з антикоагульованої, пулованої плазми людини від здорових донорів зі стабілізатором та консервантом.

Відкриті флакони повинні бути стабільні протягом не менш як 4 години при температурі 20-25°С та не менш як 30 днів при температурі -20°С.

набір

7

 

16

54009

Тропонін I IVD, набір, імуноферментний аналіз (ІФА)

Набір ІФА для для визначення концентрацій

циркулюючого тропоніну-I

Набір повинен бути придатним для визначення концентрацій

циркулюючого тропоніну-I в зразках сироватки людини. Принцип методу: імуноферментний сендвіч-метод 2 типу. Набір повинен включати 6 флаконів Калібраторів  з концентраціями 0, 0.4, 1.25, 2.5, 7.5 і 20 нг/мл.

LoB (межа бланку) повинна становити не гірше 0.0639 н /мл.

LoD (межа виявлення): не гірше 0.0759 нг/мл.

Об’єм зразка: не більше, ніж 25 мкл. Стабільність комплексу після додавання стоп-розчину – не менше 30 хв. Стабільність реагентного набору при зберіганні від 2 до 8 °С: не менше 60 днів після відкриття.

набір

7

 

17

47345

D-димер IVD, набір, імуноферментний аналіз ІФА)

Набір ІФА для визначення концентрації Д-димеру

Принцип методу: імуноферментний аналіз 4 типу. Калібратори: 6 флаконів з концентраціями 0, 100, 400, 1500, 4000 та 10000 нг/мл, кожний об’ємом не менше 1 мл. Набір повинен містити 1 флакон референсного контролю об’ємом 1 мл. Об’єм зразка: не більше, ніж 25 мкл. Час інкубації повинен становити 20 хв+20 хв+15 хв. Стабільність комплексу після додавання стоп-розчину – не менше 30 хв. Стабільність реагентного набору при зберіганні від 2 до 8 °С: не менше 60 днів після відкриття.

набір

7

 

18

61534

Прокальцитонін ІВД, набір, імуноферментний аналіз (ІФА)

Набір ІФА для визначення прокальцитоніну

Набір повинен бути придатним для визначення прокальцитоніну в зразках сироватки або плазми.

Принцип методу: імуноферментний послідовний аналіз 10 типу. Набір повинен включати 6 флаконів калібраторів з концентраціями 0, 0.5, 1.0, 2.5, 10.0 і 25.0 нг/мл, об’ємом 1,0 мл кожний. Контроль повинен бути включений до складу набору. Об’єм зразка: не більше, ніж 50 мкл. Час інкубації повинен становити не більше, ніж 30 хв+15 хв. Чутливість набору не гірше, ніж 0.05 нг/мл. Стабільність комплексу після додавання стоп-розчину –не менше 15 хв. Відкриті реагенти повинні залишатись стабільними не менше  60 днів при зберіганні від 2 до 8 °С.

набір

6

 

Примітка:

Усі посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип товару, що є предметом закупівлі, джерело його походження або виробника, вважати такими, що містять вираз "або еквівалент". Еквівалентом вважається товар, що відповідає медико-технічним вимогам до товару, що закуповується замовником за умовами цієї тендерної документації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень