A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Буської міської ради "Буська центральна районна лікарня"

Закупівля- Вугілля кам'яне

Дата: 12.10.2023 18:49
Кількість переглядів: 9

Замовник: 

КНП «Буська ЦРЛ»                                                                                                                                                                                                                             

Код ЄДРПОУ: 01997633

Адреса: м. Буськ вул. Львівська, 77

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Вугілля кам'яне

Очікувана вартість та/або розмір бюджетного призначення – 176 000.00 грн. з ПДВ

Ідентифікатор закупівлі: 

UA-2023-10-10-014060-a

 

 

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - Якісні та технічні характеристики заявленої кількості товару визначені з урахуванням реальних потреб підприємства та оптимального співвідношення ціни та якості.

Технічні і якісні характеристики даного предмету закупівлі враховані в технічній специфікації до тендерної документації (Додаток 4).

Замовником проаналізовано інформацію про ціни з сайту:  https://prozorro.gov.ua/

 

Додаток № 4

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ

ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

1. Предмет закупівлі: Вугілля кам’яне

Вугілля кам’яне марки  Г(Г2) 0-200 (або еквівалент)  -  23.5 тони

  • зольність на сухий стан палива – до 30%;
  • загальна волога на робочий стан палива – до 10%.
  • розмір кусків цієї фракції 0-200 має становити не менше ніж 90% від загальної маси, а дріб’язку не більше ніж 10 %.
  •  показники якості що характеризують безпечність вугілля (хлор на сухий стан CID(%), миш’як на сухий стан (ASD)

-  сірка загальна – не більше 2%

-  нижча теплота згорання – не нижче 5 350 к/кал.кг

2. Поставка запропонованого Учасником товару повинна здійснюватися транспортом - Учасника за адресами:

з/п

Заклади охорони здоров’я

Адреси

К-сть вугілля, (т)

1.

Хоспісне відділення з наданням паліативної допомоги

80533, Львівська область, село  Йосипівка, вул. Київська, 30

14.5

2.

Амбулаторія ЗПСМ с. Топорів

80520, Львівська обл., село Топорів, вул. Паркова, 5

9

 

4. Учасник повинен надати                             

-Копію дійсного сертифікату генетичних, технологічних та якісних характеристик на вугілля, що становить предмет закупівлі, який виданий Технічним комітетом України з стандартизації ТК 92 (або іншою установою, уповноваженою по сертифікації вугільної продукції), і який посвідчений мокрою основною печаткою безпосереднього виробника, або  представника, дилера, дистриб’ютора чи покупця.

Копія дійсного договору з виробником вугілля або будь-яким іншим суб’єктом господарювання, що здійснює реалізацію та відвантаження вугілля.

 

 У разі надання копії договору не з виробником, а з його представником, дилером, дистриб’ютором чи покупцем учасник повинен документально підтвердити наявність відносин між такими представниками та виробником.

            Учасником може бути запропоновано товар,  що є еквівалентом зазначеному вище. В такому випадку цей товар за своїми технічними параметрами повинен відповідати показникам, що визначаються технічним комітетом України ТК-92 або ДП «Укрндівуглезбагачення» (або іншою установою уповноваженою по сертифікації вугільної продукції) при видачі сертифікатів генетичних, технологічних та якісних характеристик на вугілля, що передбачене замовником. Така відповідність (еквівалентність) повинна бути документально підтверджена уповноваженими підприємствами, установами, організаціями відповідно до їх компетенції.

- Вразі поставки товару неналежної якості термін заміни товару Учасником становить п’ять днів з моменту  отримання повідомлення від  Замовника, про що в складі пропозиції подається відповідний гарантійний лист.

-Гарантійний лист, виданий учасником закупівлі, з зобов’язанням забезпечити за власний рахунок зважування вугілля за присутності представника Замовника. 

- Документальне підтвердження відповідності товару технічним, якісним та кількісним характеристикам має бути надане у складі тендерної пропозиції та повинно мати: детальний опис основних технічних характеристик товару, походження товару, дані про виробника товару. (сертифікат/декларація відповідності /інший документ виданий уповноваженими на це органами)

- Учасник визначає ціни на товари, які він пропонує поставити за Договором, з урахуванням усіх своїх витрат на доставку,  завантаження, зважування та розвантаження  та  усіх інших понесених  ним витрат надати відповідний Гарантійний лист.       

 

             Усі посилання в технічному завданні на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника слід читати як «або еквівалент».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень