A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Буської міської ради "Буська центральна районна лікарня"

«Капітальний ремонт відділення медичної реабілітації Комунального некомерційного підприємства Буської міської ради «Буська центральна районна лікарня» по вул. Львівська, 77 в м. Буськ Львівської області»

Дата: 18.07.2024 15:08
Кількість переглядів: 8

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

         На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

 

       Назва предмета закупівлі:«Капітальний ремонт відділення медичної реабілітації Комунального некомерційного підприємства Буської міської ради «Буська центральна районна лікарня» по вул. Львівська, 77 в м. Буськ Львівської області»

        

     Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення: Очікувана вартість предмета закупівлі визначається з урахуванням КНУ «Настанова з визначення вартості будівництва», затверджених наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 01.11.2021 № 281 «Про затвердження кошторисних норм України в будівництві» відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Очікувана вартість предмета закупівлі розрахована на підставі зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника та інжинірінгові послуги» і глави 12 «Проектні, вишукувальні роботи, експертиза та авторський нагляд», з урахуванням ПДВ та складає 4701901,20 грн.

 

      Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено   відповідно до потреб КНП «Буська ЦРЛ» у закупівлі з урахуванням вимог законодавства, зокрема відповідно до вимог чинних кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва» та «Настанова з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво» та на основі затвердженої проектної  документації на будівництво.

       Проєктну документацію на об’єкт будівництва «Капітальний ремонт відділення медичної реабілітації Комунального некомерційного підприємства Буської міської ради «Буська центральна районна лікарня» по вул. Львівська, 77 в м. Буськ Львівської області» було розроблено на підставі завдання на проектування. Проведено експертизу документації, за результатами якої Замовником торгів було отримано позитивний експертний звіт щодо розгляду кошторисної частини проектної документації №61/06/24 від 18 червня 2024р., реєстраційний номер ЕХ01:2555-4763-0131-7822.

      В проектній документації міститься детальний опис робіт, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт.     

       Ідентифікатор закупівлі в системі Prozorrо:   UA-2024-07-15-004326-a

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень