A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Буської міської ради "Буська центральна районна лікарня"

ДК 021:2015: 33690000-3 - Лікарські засоби різні Реагент-пак ST-200 CC Reagent Pack - ABGEM (600ml+125ml+425ml)+1(Glu/Lac) Electrode- ABGEM (код НК 59238 Іоноселективний електрод референтний розчин ІВД, реагент)

Дата: 26.04.2023 12:16
Кількість переглядів: 65

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

Закупівля товару за предметом - ДК 021:2015: 33690000-3 - Лікарські засоби різні Реагент-пак ST-200 CC Reagent Pack - ABGEM (600ml+125ml+425ml)+1(Glu/Lac) Electrode- ABGEM (код НК 59238 Іоноселективний електрод референтний розчин ІВД, реагент)

  Номер оголошення    -                    UA-2023-04-26-004565-a

  1. Товар повинен бути дозволений для введення в обіг та/або експлуатацію (застосування) в Україні відповідно до законодавства. На підтвердження Учасник повинен надати копії декларацій про відповідність.
  2. При поставці товару повинна додержуватись цілісність стандартної упаковки з необхідними реквізитами виробника.
  3. Гарантійний лист, щодо строку придатності товару, який на момент поставки складатиме залишковий термін зберігання не менше 70%  від загального терміну придатності, встановленого виробником.
  4. Учасник повинен надати копію дозволу або чинної ліцензії на здійснення оптової або роздрібної торгівлі товаром або копію чинної ліцензії на виробництво товару якщо Учасник є вітчизняним виробником запропонованого Товару; якщо отримання такого дозволу або ліцензії на провадження такого виду діяльності передбачено законодавством, у разі не надання копії вищезазначеного документа надати лист-пояснення з посиланням на норми чинного законодавства про відсутність дозволу або ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності.
  5. З метою запобігання закупівлі фальсифікатів та підтвердження своєчасного постачання  товару у кількості, якості та зі строками придатності, учасник надає оригінал гарантійного листа виробника (представництва, філії виробника – якщо їх відповідні повноваження поширюються на територію України) або представника, дистриб’ю тора, дилера, уповноваженого на це виробником, яким підтверджується можливість поставки товару, який є предметом закупівлі цих торгів та пропонується учасником, у кількості, зі строками придатності та в терміни, визначені тендерною документацією. Гарантійний лист повинен включати номер оголошення про проведення відкритих торгів, оприлюдненого на веб-порталі Уповноваженого органу, а також назву предмету закупівлі згідно оголошення та назву Замовника.
  6. Товар повинен мати затверджені належним чином сертифікати якості та інструкції українською мовою. Надати гарантійний лист про наявність сертифікатів якості та інструкцій, які будуть надані при поставці.
  7. Строк поставки товару протягом 2 діб після отримання заявки від Замовника. Надати гарантійний лист.
  8. У складі своєї пропозиції учасник повинен надати довідку на фірмовому бланку у довільній формі про те, що запропонований учасником товар буде поставлено із врахуванням екологічних вимог, що викладені в законі України від 25 червня 1991р №1264-ХII “Про охорону навколишнього природного середовища”, а також розроблених відповідно до нього Земельного, Водного, Лісового кодексів, Законів “Про охорону атмосферного повітря”, “Про відходи”, “Про поводження з радіоактивними відходами” та передбачати усі заходи спрямовані на захист довкілля.
  9. Еквівалентом (аналогом) лабораторного реактиву в розумінні даної тендерної документації є реактив якість, діюча речовина препарату (міжнародна назва), дозування, форма випуску, концентрація та інші стандартні характеристики товару абсолютно співпадають з характеристиками препарату, що є предметом закупівлі. Стандартні характеристики еквіваленту товару на який відбувається заміна повинні відповідати вимогам діючих стандартів щодо даних товарів. У випадку надання еквіваленту Учасник повинен надати порівняльну таблицю та копії інструкцій з використання з позначенням відповідних технічних характеристик.

 

Характеристики

Вимоги

Відповідність так/ні

Реагент-пак ST-200 CC Reagent Pack - ABGEM (600ml+125ml+425ml)+1(Glu/Lac) Electrode- ABGEM (код НК 59238 Іоноселектівний електрод референтний розчин ІВД, реагент)

1

Калібратор A

600 мл

 

2

Калібратор В

125 мл

 

3

Калібратор C

425 мл

 

4

Температура зберігання

від 18 ° C до 25 ° C

 

        Документи

11

Оригінал гарантійного листа виробника або представника виробника, яким підтверджується можливість поставки товару, у необхідній кількості та якості який є предметом закупівлі

Надається

 

12

Наявність свідоцтва МОЗ України або декларація про відповідність технічним регламентам

Надається

 

13

Наявність у виробника запропонованого товару Сертифікату ISO 13485 (надати копію)

Надається

 

14

Наявність на запропонований товар у виробника Декларації CE (або сертифікату FDA) про класифікацію товарів як медичних виробів для діагностики in vitro (надати копію)

Надається

 

15

Наявність у представника на території України сертифікату на систему якості підприємства (Сертифікат ISO 14001:2015, міжнародного зразка), що регламентує постачання хімічної сировини та комплексне оснащення лабораторій реактивами, посудом, меблями, приладами та аналітичним обладнанням (надати копію).

Надається

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень